Ball esportiu a mr.DANCE

El ball esportiu és la nostra passió. Vols conèixer com és a mr.DANCE?

El nostre «petit gran equip»

El nostre club de ball esportiu està format per 5 parelles de competició de diferents edats entre 30 i 65 anys.

Són parelles que porten molts anys ballant. Alguns fa uns 8 anys que competeixen i d’altres gairebé 20! Porten una gran experiència al món del ball i al món de la competició, aconseguint semifinals, finals i pòdiums a campionats de Catalunya i Espanya en diverses ocasions. I s’esforcen per seguir millorant dia a dia, fent les seves classes grupals, particulars, rondes i entrenaments.

Tenim dos grups de dansa coreogràfica, un d’ells, mr.DANCE Team, d’edats entre 15 i 18 anys que porten ballant des de que eren petites la majoria d’elles. L’altre grup, mr.DANCE Junior, d’edats entre 8 i 12 anys, en el que algunes d’elles també porten uns anyets ballant i algunes són incorporacions d’aquesta última temporada.

Per ballar en parella, per ballar en grup o sol

Sabies que el ball esportiu no només es balla en parella?

Aquest nou curs 22/23 obrim nous grups de dansa coreogràfica! No deixis escapar aquesta meravellosa oportunitat d’aprendre a ballar i superar-te!

El ball de saló i el ball esportiu, que és el ball de saló portat a competició, porta rodant a les pistes de ball des de fa moltes dècades. Durant molt de temps només s’havia vist en parella, però des de fa uns quants anys han sorgit diferents tipologies de competició que permeten competir de manera diversa:

  • Dansa coreogràfica
  • Duo sincro
  • Single llatí / standar
mrdance junior
mrdance team

La Dansa coreogràfica permet competir en format grup. Es desenvolupen coreografies preparades amb música combinada de diferents estils i es ballen de manera sincronitzada tots els membres del grup. 

El Duo sincro és la versió de Dansa coreogràfica en la que només ballen 2 esportistes, de manera totalment sincronitzada i també poden ballar diferents estils.

El Single llatí / standard és el format de competició en el que es balla de manera individual. Cada esportista té la seva pròpia puntuació. Les coreografies estan estipulades i canvien a cada categoria a la qual s’ascendeix.

Volem felicitar als esportistes del nostre club.

Pels resultats obtinguts durant aquest mesos, tot i les dificultats que ens ha posat davant la pandèmia.

Per haver assolit i millorat nous coneixement i per la voluntat de seguir aprenent.

Gràcies!

Descubre todas las clases y horarios de la escuela.

Ven a aprender y saca el bailarín que llevas dentro.