Convocatòria nous membres de dansa coreogràfica

Dansa coreogràfica: ball esportiu en format grup

Forma part d’un grup i aprèn a ballar amb tècnica

És el format per competir en ball esportiu en format grup. 

Es crea una coreografia en la que es ballen els diferents balls llatins, treballant la seva tècnica característica i l’estil propi de cada ball.

Penses que potser no és per a tu? 

Que potser és massa complicat? 

Que hi hauràs de dedicar moltes hores?

No t’amoïnis, segueix llegint i resoldrem els teus dubtes.

Actualment tenim dos grups de dansa coreogràfica: 

– mr.DANCE Team: edats entre 15 i 18 anys

– mr.DANCE Junior: edats entre 8 i 12 anys

Convocatòria nous membres de dansa coreogràfica

Iniciem nou curs al Setembre, o sigui que estàs a temps d’apuntar-te i formar part d’un grup.

Grups segons les edats:

Els grups als quals et pots apuntar són:

 • Dansa coreogràfica juvenil (de 7 a 10 anys)
 • Dansa coreogràfica junior (d’11 a 15 anys)
 • Dansa coreogràfica adult (a partir de 16 anys)
 • Dansa coreogràfica sénior (a partir de 35 anys)

Què faràs a dansa coreogràfica?

 • Aprendràs els passos i la tècnica i estil dels diferents balls llatins (samba, chachacha, rumba, pasodoble, jive) i algun Standard (tango, vals…) i també algún caribeny (salsa, bachata).
 • Primer aprendràs des de la base i després figures més complicades fins a construir una coreografia («show») en el que es mesclin els diferents balls
 • Treballarem la preparació física del ball mitjançant exercicis per enfortir la musculatura, guanyar potència i elasticitat, el qual farà que el teu ball millori exponencialment.
 • T’ensenyarem a entrenar

El «món del ball» no només és entrenar, competir, classes…hi ha tota una atmosfera que rodeja als esportistes que fan que sigui un món que t’atrapa! 

Coneixeràs gent nova, iniciaràs amistats, descobriràs nous llocs viatjant, no deixaràs d’aprendre dia a dia, et sentiràs molt millor amb tu mateix/a, millorarà el teu nivell de cardio i to muscular…Són molts els beneficis.

Si estàs interessat/ada en apuntar-te o bé en saber una mica més sobre aquest tema, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Què has de tenir en compte:

 • Formar part d’un grup = compromís. És comprensible poder faltar en alguna classe, entrenament o competició per qualsevol causa, però cal tenir en compte que no és un esport individual sinó grupal i això implica que cal tenir compromís amb la resta de l’equip.
 • Temps necessari. Es recomana poder venir dos dies a la setmana a classe i venir algun dia més a entrenaments, sobretot en època de competicions
 • Esport federat. La dansa coreogràfica forma part del ball esportiu, que és un esport federat. Això vol dir que tot esportista que ho practiqui i competeixi ha de tenir en vigor la seva llicència esportiva.
 • Amb entrenadors amb titulació oficial: Essent un esport federat, és molt important qui és el teu entrenador/a. Nosaltres som l’Ester Robles i en Luca Marchesi, entrenadors titulats per la Federación Española de Baile deportivo màxima categoria nacional, jutges nacionals ( i en Luca també internacional). Una titulació no és només «un paper», sinó marca de qualitat d’informació i aprenentatge.
 • Material necessari. Per a les classes i entrenaments només cal tenir les sabates de ball i roba d’entrenament, que pot ser roba d’esport còmode. Per a les competicions, caldrà tenir el vestuari necessari i calçat.
 • Grups per a tots els nivells. Si t’agradaria apuntar-te però no estàs segur/a del teu nivell, no pateixis. Vine a parlar amb nosaltres, ballarem amb tu per veure el que saps i entre tots decidirem el millor per a tu.
 • No sé si vull competir…Nosaltres mai obliguem a anar a competir. Si estàs dins un grup i no vols competir, només cal que ens informis i ho tindrem en compte a l’hora de muntar les coreografies. Defensem el companyerisme i ser «bon competidor». El fet de competir és un punt extra per al teu aprenentatge, posant objectius a curt i llarg termini i alicients per a la teva pròpia millora.

Si encara tens dubtes, t’animem a que contactis amb nosaltres. Estarem encantats de resoldre les teves preguntes i assessorar-te.

Anima’t!

Descubre todas las clases y horarios de la escuela.

Ven a aprender y saca el bailarín que llevas dentro.